040 703 2405 Avoinna arkisin klo 08.00-17.00

TE-Service Oy

Tony Eriksson

Pohjois-Kirkkonummella sijaitsevaan Te-Servicen reilun korjaamon maine tuo asiakkaita jopa kymmenien kilometrien takaa. Yritys on tullut tunnetuksi pakettiautoihin erikoistuneena yleiskorjaamona.

Te-Servicen yrittäjänä toimii Tony Eriksson, joka on ollut alalla yli 20 vuotta ja työskennellyt merkkikorjaamoissa sekä yleiskorjaamossa. Hänelle on kertynyt kokemusta varsinkin Fordeista sekä Peugeot-, Fiat-, ja Citroën-pakettiautoista.

Koorjaamohallissa on tilaa noin 185 m2, nosturipaikkoja kolme ja nostokykyä 5000 kg:aan saakka. Kiireisinä aikoina korjaamon siisteissä tiloissa työskentelee kaksi asentajaa.

Jos autoon tulee isompia remontteja, niin on hyvä tietää, että TE-Servicessä laskun voi maksaa myös kätevästi erissä.

 Yrittäjä

Tony Eriksson


Yritysesittely TE-Service Pääkaupunkiseudun Autouutiset lehdessä 05/2017

Te Service Kirkkonummella – palvelee yksityisasiakkaita ja yrityksiä

TämäIMG 2253 Large

Pohjois-Kirkkonummella sijaitsevan Te-Servicen reilun korjaamon maine tuo asiakkaita jopa kymmenien kilometrien takaa. Yritys on tullut tunnetuksi pakettiautoihin erikoistuneena yleiskorjaamona.

Fixus-korjaamo Te-Servicen yrittäjänä toimii Tony Eriksson, joka on ollut alalla pitkään ja työskennellyt merkkikorjaamoissa sekä yleiskorjaamossa. Hänelle on kertynyt kokemusta varsinkin Fordeista sekä Peugeot-, Fiat-, ja Citroën-pakettiautoista.

TämäIMG 2242 Large

Uuden korjaamohallin yrittäjä rakennutti vuonna 2011. Tilaa on noin 185 m2 , nosturipaikkoja kolme ja nostokykyä 5000 kg:aan saakka. Kiireisinä aikoina korjaamon siisteissä tiloissa työskentelee kaksi asentajaa.

Kaikki automallit ja merkit

”Käytettävissämme on uusinta korjaamotekniikkaa, esimerkiksi ohjauskulmalaitteet, vikadiagnoosilaitteet, ilmastoinnin huoltolaitteet sekä rengastyölaitteet.

tämäIMG 2186 Large

”Tyypillisiä töitämme ovat henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot, ilmastoinnin huollot, kytkinremontit, jakopään huollot sekä rengastyöt. Asiakaskuntamme koostuu yksityisautoilijoista ja yritysautoilijoista. Palvelua tarjotaan molemmilla kotimaisilla kielillä”, lupaa Tony Eriksson.

“Huollon ajaksi asiakkaalle on tarjolla sijaisautomahdollisuus, joka on myös ilmainen”

Te-Service käyttää laadukkaita Fixus-varaosia, tarvittaessa myös alkuperäisosia. Yleisimmät huolto-osat löytyvät suoraan hyllystä. Täydennystä tulee kaksi kertaa päivässä. “Yhteistyö fixuksen kanssa on ollut mutkatonta ja varaosat tulee päivittäin.”.

Myös katsastuspalvelu ja rengasmyynti

Rengasasioissa kannattaa tarkistaa Te-Servicen uusimmat rengastarjoukset (mm. Hankook ja Laufenn). Helpoin ratkaisu kesä- ja talvipyörien varastointiin on renkaiden kausisäilytys, joka maksaa 76€ kaudelta sisältäen myös alle vaihdon. Jos auton katsastus on ajankohtainen, voidaan se hoitaa esimerkiksi huollon yhteydessä kuntoon.

TämäIMG 2202 Large